Op 5 april spraken wij met informateur Bernt Schneiders. Het gesprek verliep prettig en wij hebben onze standpunten goed naar voren kunnen brengen. Wat wij enorm waarderen is dat de gesprekken die de informateur voert met de fracties voor het eerst in de politieke geschiedenis van Bloemendaal openbaar zijn en precies zoals wij graag willen live worden uitgezonden. Dat is nu waar onze partij zich sterk voor maakt: open en eerlijk.

Hebt u meegekeken? Zo niet, dan is er geen man overboord, want als u op deze knop klikt, dan kunt u zien wat GroenLinks, Hart voor Bloemendaal en de VVD hebben gezegd en ook ziet u dan overeenkomsten en verschillen tussen de partijen. Volgende week komen de andere partijen aan het woord.

Verder heeft Haarlem105 aandacht besteed aan de coalitievorming en daarbij onze fractievoorzitter Marielys Roos gevraagd naar wat Hart voor Bloemendaal verwacht dat er zal gebeuren. Het antwoord is logisch: Hart voor Bloemendaal is de derde partij van Bloemendaal en het lijkt erg voor de hand te liggen dat onze fractie aanschuift en deel gaat nemen aan een te vormen college. Bent u benieuwd naar dit interview? Dan kunt u het hier terug luisteren:

Marielys Roos

Fractievoorzitter Hart voor Bloemendaal

Laatste nieuws: