Fractie

De fractievoorzitter is Marielys Roos. Hart voor Bloemendaal heeft op dit moment 1 zetel in de gemeenteraad van Bloemendaal. Roos heeft de afgelopen vier jaar als eenmansfractie gewerkt in de raad. Daarbij kreeg zij gelukkig veel steun van Eric Geels, de voorzitter van de partij.

Nu is de tijd aangebroken om de partij uit te bouwen. Roos blijft uiteraard fractievoorzitter maar het is voor de toekomst belangrijk dat er een politieke beweging ontstaat die wars is van achterkamertjespolitiek. Een partij die niet bestaat omdat er banen te vergeven zijn. Een partij die trouw is aan de eigen idealen en vooral streeft naar EERLIJKE politiek.

In maart 2018 doet Hart voor Bloemendaal voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Onze lijst bestaat uit 11 personen. Wij zijn er trots op dat we deze lijst kunnen presenteren.

Ook danken wij iedereen hartelijk voor de ondersteuningsverklaringen die wij hebben ontvangen. Deze hebben wij op 5 februari 2018 ingeleverd bij de gemeente. Omdat Hart voor Bloemendaal een nieuwe partij is, was het nodig ondersteuningsverklaringen in te leveren en het aantal dat wij indienden was zelfs meer dan wat in een grote stad als Amsterdam nodig is om mee te kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Onze kandidatenlijst is gevarieerd. Mannen en vrouwen staan op onze lijst. En iedereen brengt zijn eigen kennis en ervaring in. De lijst publiceren wij hieronder.

Via loting is ons het lijstnummer 8 toegekend. Er zijn straks 8 partijen die meedoen aan de verkiezingen. Een 8 is een mooi cijfer waar we in onze schooltijd dik tevreden mee waren. Nu nog voldoende zetels bemachtigen in de gemeenteraad van Bloemendaal en u kunt ons daarbij helpen!

Lijst Hart voor Bloemendaal

 • Marielys Roos (Bennebroek), geboren 1960,

Achtergrond: zelfstandig gevestigd fiscaal jurist

 

 • Rob Slewe (Overveen), geboren 1962,

Achtergrond: ontwerper, creatief directeur, bedrijf in designartikelen

 

 

 • Christa Faas (Bennebroek), geboren 1966,

Achtergrond: zelfstandig gevestigd financieel interim manager

 • Frans Arxhoek (Bennebroek), geboren 1951,

Achtergrond: technisch/ commercieel/financieel management

 • Jet Schol (Bloemendaal), geboren 1960,

Achtergrond: prominent Bloemendaler met hart voor sociale zaken

 • Gerard Metselaar (Bloemendaal), geboren 1951,

Achtergrond: geboren en getogen Bloemendaler met ruime ervaring in de lokale politiek als raadslid; drs. bedrijfskunde en dr. politieke wetenschappen

 • Ruud Looman (Bennebroek), geboren 1960,

Achtergrond: zelfstandig bouwkundige met werkzaamheden wereldwijd

 • Mark Janmaat (Overveen) geboren 1961,

Achtergrond: zelfstandig gevestigd, eigen bedrijf

 

 • Raymond Verpoorten (Bloemendaal), geboren 1976,

Achtergrond: ondernemer met facilitair bedrijf in het hotelwezen

 • Peter Roos (Bennebroek), geboren 1956,

Achtergrond: medisch specialist met kennis over de zorg(- instellingen)

 

 • Eric Geels (Heemstede), geboren 1958,

Achtergrond: voorzitter bestuur, zelfstandig gevestigd aannemer