Wilt u lid worden?

Wilt u lid worden of donateur van Hart voor Bloemendaal, dan kunt u onderstaand formulier invullen en via deze website versturen.

Hartelijk dank voor uw steun.

Hart voor Bloemendaal staat voor: Open en Eerlijk

Lokale politiek is een schimmig spel. Meer hierover leest u in het boek dat Roos schreef over de manier waarop gemeentepolitiek wordt bedreven in Bloemendaal. Haar boek: ‘Alles is hier geheim’ verscheen eind januari 2018, uitgeverij Balans en bevat een persoonlijk verhaal over wat zij de afgelopen vier jaar allemaal meemaakte. Als geheim bestuur de norm wordt, dan is controle uitgesloten en zijn volksvertegenwoordigers niet meer in staat hun werk naar behoren te doen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U ontvangt automatisch via onze site het laatste nieuws van Hart voor Bloemendaal. Zie hiervoor de homepage. Hart voor Bloemendaal wil u actief betrekken bij de politiek in uw gemeente. Uw inbreng is nodig omdat u weet wat in uw directe omgeving speelt. Bovendien denken wij dat het goed is om gebruik te maken van de kennis van onze inwoners.

Hart voor Bloemendaal hoort graag wat u bezighoudt.

Lid of Donateur? Maak uw keuze:

LidDonateur

Voorletters

Achternaam

Straatnaam

Huisnummer

Postcode

Geboortedatum

Telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Hoeveel wilt u overmaken?

 

 

U krijgt van ons na ontvangst van dit formulier en na goedkeuring, een bevestiging via e-mail van uw lidmaatschap. Maakt u minimaal de contributie van €25 over op rekening NL44ABNA0570524377 tnv Hart voor Bloemendaal (u mag uiteraard ook een hoger bedrag overmaken als u een donatie wilt doen).