Opnieuw zorgen over #Duinpolderweg

De gemeenteraad Haarlemmermeer heeft een brandbrief gestuurd naar de gedeputeerde van de provincie NH. Zonder Duinpolderweg komt de woningbouw op losse schroeven te staan. Zie de link:

brandbrief van de raad Haarlemmermeer aan gedeputeerde NH

Zicht op #Vogelenzang zonder Duinpolderweg

Wat ons betreft is het prima en begrijpelijk ook dat de #Haarlemmermeer de Nieuwe Bennebroekerweg wil upgraden. Maar we zeggen er direct bij: beslist geen Duinpolderweg. We gaan er van uit dat die snelweg definitief is geschrapt. De berichten hierover volgen we nauwlettend. Het probleem is dat we dit eerder hebben meegemaakt. Nadat de beide provincies in 2004 de Duinpolderweg schrapten, werd dit project toch weer tevoorschijn gehaald in 2008. Dat werd bij het publiek pas bekend begin 2011. In de tussenliggende periode werd er koortsachtig achter de schermen aan gewerkt en toen de provincie dacht klaar te zijn, werd de bevolking geconfronteerd met een voldongen feit. Althans, zo werd het toen gebracht door de voortvarende gedeputeerde E Post van de #VVD.

Herinnert u zich deze nog…

Bijna 8 jaar heeft dit project ons beziggehouden, terwijl deze weg onvoldoende oplossend vermogen heeft en zorgt voor problemen op aanliggende wegvlakken. En dan hebben we het niet over de overlast en de schade voor onze leefomgeving en de natuur. Dus wat ons betreft is het nu over en uit.

Wij zeggen dus: kappen met die #Duinpolderweg.