Feest! Verkiezingsuitslag

Wij zijn meer dan gelukkig met het behaalde resultaat: 12% van de stemmen die zijn uitgebracht, zijn naar onze partij gegaan. Voor een lokale partij die voor het eerst meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen is dit fantastisch. Het is een bijzondere prestatie wanneer je als partij tegen de stroom van negatieve geruchtmakingen inzwemt en dan toch nog 2 zetels ruim behaalt in een conservatief bolwerk dat al 70 jaar door de VVD wordt gedomineerd. Maar laten wij vooral vooruitkijken en u vertellen dat we ons enorm gesteund voelen door alle stemmen die op ons zijn uitgebracht. Door de vele felicitaties die binnenstroomden vandaag. Hartelijk dank voor de kaarten, berichten telefoontjes waarin we van alle kanten te horen kregen: ‘Ga zo door, want wij hebben Hart voor Bloemendaal nodig in deze gemeente! Wees de ogen en oren van ons, kiezers en de luis in de pels van het gemeentebestuur’.

En ja, wij zijn uw ogen en oren in de raad. Open en eerlijk. Omdat politiek van ons allemaal is.

Dan willen wij alle kandidaten bedanken voor hun tomeloze inzet. We hebben heel hard gewerkt maandenlang. En er is geen onvertogen woord gevallen. Mensen die elkaar niet kenden, waren in staat een band op te bouwen en wat bleek: we delen dezelfde idealen. En wat hebben we veel plezier gehad samen.

Bloemendaal moet eerlijk bestuurd worden. Gelijke rechten voor iedereen. Geen willekeur meer. Afspraken nakomen en inspreekrecht terug in de commissievergaderingen. Dank ook aan de vele vrijwilligers die ons hebben geholpen met het flyeren. Dank vooral ook aan de kiezers voor het vertrouwen dat ons is gegeven. Dat betekent heel veel voor ons. Wij zullen dat vertrouwen niet beschamen en staan voor u klaar de komende 4 jaar!

De uitslag vindt u hier. 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan? Dan is het tijd voor champagne: