Duinpolderweg: wij zeggen stop hiermee!

Geen cent aan het Mobiliteitsfonds

Naar aanleiding van de uitgebreide berichtgeving in de pers over de ‘parels’ aan de Ringvaart en de zgn ‘dubbeldorpen’ Bennebroek-Zwaanshoek, Hillegom-Beinsdorp ed, heeft Hart voor Bloemendaal vragen gesteld aan de wethouder. Waar is de gemeente Haarlemmermeer op uit? Hoe kan de Haarlemmermeer spreken over parels, als er vlak langs Bennebroek en Vogelenzang een snelweg wordt aangelegd? Het platform NOG (Noordelijke On
tsluiting Greenport, zoals de Duinpolderweg vroeger heette), heeft geprotesteerd tegen het charme offensief dat de gemeente Haarlemmermeer heeft ingezet in de strijd om de Duinpolderweg door te drukken. Dit platform heeft een pamflet verspreid met daarop de tekst: Haarlemmermeer, haar parels, en wij het asfalt. Dat laat u toch niet gebeuren?

Hart voor Bloemendaal heeft de wethouder gevraagd om opheldering. Alle uitspraken over parels en dubbeldorpen zijn niet goed ontvangen in Bennebroek en Vogelenzang. Wij hebben het college al laten weten dat Hart voor Bloemendaal mordicus tegen de Duinpolderweg is.